Εισαγωγή

Ο ιστότοπος http://www.stegosaurus.gr. είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία ΚΕΠΕ (Κοινωνικά Επωφελής Επικοινωνία) ΚοινΣΕπ, που εδρεύει στην Αθήνα, Κομνηνών 47, 11473 και εκπροσωπείτεαι νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 997167763 και Δ.Ο.Υ. Δ΄Αθηνών, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 159654201000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας admin@stegosaurus.gr, τηλεφνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος : 210 6470770 (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ).

Οι παρόντες όροι συμφωνούν απόλυτα με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

Ο κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα (στο εξής καλούμενος για συντομία “επισκέπτης”  ή/και “χρήστης” ή “πελάτης” αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλε με ευθύνη του αν απόσχει από την επίσκεψη και την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στον “ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟ” χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτόν και τις συνεργαζόμενες με αυτόν επιχειρήσεις, με σκοπό την προώθηση και εκτέλεση στης συναλλακτικής σχέσης και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του νόμου. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων  από την ιστοσελίδα stegosaurus.gr, τη χρήση αυτών των δεδομενών από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας.  Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορεί να αποδοθούν στο πρόσωπό σας, άμεσα ή έμμεσα. Αυτά περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως για παράδειμγα, το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας, ή ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης συσκευής.

Συγκέντρωση πληροφοριών & χρήση των προσωπικών δεδομένων

Ο Στεγόσαυρος σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και να το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας, ή να στείλουν e – mail. O Στεγόσαυρος κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με α) την παράδοση της παραγγελίας β) για επιβεβαίωση και ταυροποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, γ) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από τον Στεγόσαυρο, δ) ειδικές προσφορές του Στεγόσαυρου, ε) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωη διαγωνισμού Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από τον stegosaurus.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e – mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση admin@stegosaurus.gr.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω, μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολικική απορρήτου, εκτός εάν έχετε ειδικά παράσχει τη συγκατάθεσή σας για μια άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.Εάν πρόκειτε να χρησιμοοοιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από συτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και θα χρησιμποποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για για διαφορετικό σκοπό μόνο με την άδεια σας.

Χρήση των δεδομένων πελατών για σκοπούς διαφήμισης. Για τη διαρκή βελτίωση μας ενδέχεται να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετιγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την επιχείρησή μας. Μπορείτε να επιλέξετε τα είδη των επικοινωνιών που θέλετε να λαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Η αποστολή μηνυμάτων στο αριθμό κινητού τηλεφώνου, που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας. Μπορείτε μέσα από το λογαριασμό που έχετε φτιάξει στην ιστοσελίδα μας να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ή όχι διαφημιστικό υλικό μέσω μηνυμάτων.

Κάθε διεκπαιρέωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων για παράδοση αυτής. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά   απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του στεγόσαυρου. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομενών, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του stegosaurus.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ο  stegosaurus. gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του να παρέχουν στους χρήστες – πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση ο stegosaurus.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού.

“Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360 Analytics, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων www.bestprice.gr, στην οποία συμμετέχει. Το BestPrice Analytics 360 επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την κίνηση των χρηστών στον παρόντα δικτυακό τόπο (όπως επίσκεψη ή ηλεκτρονική παραγγελία ) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing. Επιπλέον, μόνο εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για αποθήκευση παραγγελιών μέσω της αντίστοιχης επιλογής στο προφίλ σας στο BestPrice.gr, κάθε παραγγελία που καταχωρείτε ηλεκτρονικά, θα αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ σας στο BestPrice.gr. Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί αποκλειστικά την αποθήκευση των βασικών στοιχείων παραγγελίας (όπως κωδικός παραγγελίας, προϊόντα κτλ) χωρίς να διαβιβάζεται οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που περιέχει η παραγγελία σας. Η εν λόγω δυνατότητα ουδόλως σχετίζεται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας, για την οποία αρμόδια και υπεύθυνη είναι η εταιρία μας. Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αποθήκευσης των παραγγελιών σας στο BestPrice.gr, πατήστε εδώ.”

 

Λοιποί Όροι

Ο Στεγόσαυρος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα ανά πασά στιγμή, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, πάντα υπό την προϋπόθεση της εναρμόνισης με τη Γενική Ρύθμιση Προστασίας Δεδομένων (GDPR, Ρύθμιση Ε.Ε 2016/679), η οποία είναι μία άμεσα δεσμετική νομοθετική πράξη.

Για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά προκύψει από την παρούσα σύμβαση, αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο.